Over D-Stress massage

“Iedereen verdient een massage”

Iedereen verdient een massage

Hoofddoel is om professionele mobiele massage service aan te bieden tegen betaalbare prijzen voor iedereen. Ben  je student, alleenstaande ouder, werk je part time of ben je gebonden aan een beperkt budget? Iedereen zou een massage moeten kunnen betalen bij D-Stress Massage aan huis.

Massage aan huis is snel & makkelijk

D-Stress Massage aan huis is er om uw leven minder stressvol te maken. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken, uw massage ontvangen en betalen. Geen gedoe, minder frustratie en u hoeft de deur niet uit. Het mooie ervan is dat u volledig kunt relaxen in het comfort van uw eigen huis.  Een service voor iedere lifestyle en zeer aan te raden voor de minder mobiele onder ons, mensen met jonge kinderen, iedereen die een druk en hectish leven heeft of als je gewoon lekker liever thuis blijft.

 

 Waarom massage aan huis?

  • De masseuse komt bij u aan huis.
  • Samen met de masseuse bepaalt u de ruimte waar er gemasseerd zal worden. Opbouwen duurt ongeveer 5 minuten.
  • U krijgt privacy om u om te kleden.
  • Als u op de tafel ligt, vertelt u aan de masseuse wat uw voorkeuren zijn, de gewenste druk van de massage en waar de focus op dient te liggen.
  • Na de massage krijgt u weer even privacy om u aan te kleden.
  • De masseuse geeft u advies en eventueel hoeveel massages u nodig zou kunnen hebben.
  • De masseuse ruimt de massagetafel en overige materialen weer op. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
  • U betaalt de masseuse via Tikkie of Contant.

 

Boek een massage  

Janelle Claver

Janelle Claver

Professionele masseuse

Janelle Claver is gecertificeerd masseuse en gespecialiseerd in Oosterse massages.

Even voorstellen

Mijn naam is Janelle Claver. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt in de kinderopvang en het onderwijs als pedagogisch medewerker en brede school coördinator en tot mei 2015 als toezichthouder kinderopvang. In 2015 ben ik in loondienst gegaan bij QOQO Massage BV, waar ik met heel veel plezier en liefde kennis heb mogen maken met het mooie vak, MASSAGE! Tijdens de interne training bij QOQO Massage, wist ik gelijk dat ik hier mee verder wilde! Mensen laten genieten, ontspannen en van hun klachten afhelpen dat is mijn passie. Na een jaar heb ik besloten D-Stress Massage aan huis te starten. Je kunt bij D-Stress Massage terecht voor diverse (ontspannings)massages . Persoonlijke aandacht, kwaliteit en betaalbaarheid zijn erg belangrijk. Tijdens een massage die jij jezelf gunt, is het van belang dat jij ontspannen kunt genieten! Ik masseer vanuit mijn hart, met respect en genegenheid met als doel dat jij verkwikt. Natuurlijk blijf ik mij verdiepen in het masseren/behandelen van het menselijk lichaam en volg(de) ik nog diverse cursussen o.a.. hoofdpijnmassage en zwangerschapsmassage. Je leest het al, ik doe alleen maar dingen die ik leuk vind!

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Janelle Boksteen-Claver